TAPETE I BORDURE

U salonu tapeta "Tapetino" možete da pregledate veliki broj kataloga poznatih proizvođača tapeta. U ponudi imamo veliki izbor zidnih tapeta i bordura za različite namene kao što su: papirne, vinilne, tekstilne itd. Takođe nudimo ukrasne tapete koje ispunjavaju dodatne uslove kao što su nezapaljive tapete, gumirane tapete za prostorije u kojima ima pare (kuhinje i kupatila), kao i dizajnerske kolekcije za ekskluzivne prostore.

Tapete na zalihama

Najveći lager tapeta u Srbiji ! Preko 5.000 različitih dezena tapeta na zalihama!

Zidne tapete koje držimo na lageru možete da, po naručivanju, podignete sutradan  ili dobijete na kućnu adresu brzom poštom. Pozivamo Vas da nas posetite i pogledate kako izgledaju izložene kolekcije, uverite se u kvalitet ponuđenih tapeta, kao i da se posavetujete oko izbora, postavljanja i sl.

Online katalog

Pogledajte naš websajt posvećen tapetama. Pored toga što možete da pregledate dezene tapeta koje držimo na zalihama, ovaj katalog je istovremeno i cenovnik jer je uz svaki dezen istaknuta cena. Takođe, ovde se nalaze opšte informacije o tapetama, objašnjenje simbola kao i razni saveti i uputstva vezana za kupovinu i lepljenje zidnih tapeta.


Stalna akcija! Cena od 1.200 din.
Više od 500 dezena tapeta na stalnom popustu!

U saradnji sa proizvođačima, obezbedili smo popust za veliki broj dezena, tako da na stalnoj promotivnoj akciji imamo širok izbor najkvalitetnijih tapeta koje se prodaju po ceni od 1.200 din. za 1 rolnu (10m x 0,53m).

Tapete koje se poručuju

Veliki broj kolekcija ne držimo na stanju već samo njihove kataloge. Poručivanje iz kataloga podrazumeva rok isporuke od najviše 7 nedelja! Posebno izdvajamo kolekcije poznatog nemačkog proizvođača zidnih tapeta RASCH čijem sajtu možete pristupiti klikom na sliku.

Predlažemo vam da posetite poseban sajt RASCH Interactive na kome možete da pregledate kolekcije.Takođe možete da interaktivno simulirate kako tapete izgledaju u odabranom prostoru, kombinujete boje zidova sa izabranim tapetama kao i boje nameštaja, tepiha i sl. Kada dođete do željenog rešenja sliku možete da sačuvate na vašem računaru. Pogledajte uputstvo na engleskom