Poštovani kupci,

Naše novo prodajno mesto nalazi se na adresi: Dobropoljska 15 (u blizini Autokomande)

radno vreme: od ponedeljka do subote od 9 - 17

Molimo cenjene potrošače da nas kontaktiraju radi dobijanja dodatnih informacija, na sledeće brojeve telefona:

060 6006 702 * 060 6006 701 * 011 265 0002

TAPETE I BORDURE

U salonu tapeta "Tapetino" možete da pregledate veliki broj kataloga poznatih proizvođača tapeta. U ponudi imamo veliki izbor zidnih tapeta i bordura za različite namene kao što su: papirne, vinilne, tekstilne itd. Takođe nudimo ukrasne tapete koje ispunjavaju dodatne uslove kao što su nezapaljive tapete, gumirane tapete za prostorije u kojima ima pare (kuhinje i kupatila), kao i dizajnerske kolekcije za ekskluzivne prostore.

Tapete na zalihama

Najveći lager tapeta u Srbiji ! Preko 5.000 različitih dezena tapeta na zalihama!

Zidne tapete koje držimo na lageru možete da, po naručivanju, podignete sutradan  ili dobijete na kućnu adresu brzom poštom. Pozivamo Vas da nas posetite i pogledate kako izgledaju izložene kolekcije, uverite se u kvalitet ponuđenih tapeta, kao i da se posavetujete oko izbora, postavljanja i sl.

Online katalog

Pogledajte naš websajt posvećen tapetama. Pored toga što možete da pregledate dezene tapeta koje držimo na zalihama, ovaj katalog je istovremeno i cenovnik jer je uz svaki dezen istaknuta cena. Takođe, ovde se nalaze opšte informacije o tapetama, objašnjenje simbola kao i razni saveti i uputstva vezana za kupovinu i lepljenje zidnih tapeta.


Stalna akcija! Cena od 1.200 din.
Više od 500 dezena tapeta na stalnom popustu!

U saradnji sa proizvođačima, obezbedili smo popust za veliki broj dezena, tako da na stalnoj promotivnoj akciji imamo širok izbor najkvalitetnijih tapeta koje se prodaju po ceni od 1.200 din. za 1 rolnu (10m x 0,53m).